Search

JING YARD

Beijing · China

Project address

Pacific Century Place, Sanlitun, Beijing

Project overview

JING YARD is a comprehensive lifestyle space located on the east side of Sanlitun Mechanical and Electrical Institute and on the south side of Yingke Center. JING YARD, designed and transformed by ESA Architects, uses the nesting of plane geometry to learn from traditional Chinese private gardens, and integrates the cement material with the courtyard culture. The geometric sense is stronger and more direct. Create a quiet, elegant, fresh and ideal courtyard space in the downtown.

Project Photography: Yang Xiaoming
Project Design: Endless Space Architects
Lighting Design: Inspiration Time Lighting Design (Beijing) Co., Ltd.

Applicated Products

Relevant Project

    prompt

    determine